EXchangeWorld (ExWorld) / EXW - Kryptovallankumous
Tervetuloa EXW / EXchangeWorld (ExWorld): n kiehtovaan maailmaan - nopea, turvallinen, tulevaisuuteen suuntautuva.

-
-
-
-
-
-


EXW-ominaisuudet
 •   Palkittu "Paras salaustekniikan palveluntarjoaja" (Next Block Guru Awards).

 •   Euroopassa rekisteröity yritys, pääkonttori Itävallassa.

 •   

 •   SEPA-talletukset FIAT-valuutoissa (EUR) mahdolliset.

 •   Välittömästi FIAT: n vaihto kriptovaluutoissa ja salausvaluutoissa keskenään.

 •   Intuitiivinen ja helppo käsittely.

 •   Maksu, siirto ja vaihto suoritetaan heti - Instant-Change mahdollistaa sen.

 •   Päivittäiset bonusmaksut jopa 0,32% EXW-bonustunnusten omistamisesta.

 •   Maksut ovat mahdollisia milloin tahansa.

 •   Tuottoisa suositusohjelma.

 •   Car Program (auto-ohjelma pitkäaikaisella vuokrauksella ilman luottotarkistusta)

 •   Maailmanlaajuiset kiinteistöpilvet (Real Estate Clouds).

 •   Tulot omasta valkoisen etiketinvaihtimesta.

 •   Yhteistyö pätevien kauppakumppaneiden kanssa.

 •   Tulossa pian: luottokortti (Crypto Credit Card), SEPA-maksut, jälleenmyyjäyhteys POS-järjestelmän kautta (Point of Sale) ja matkaohjelma (lennot, matkat, hotellit).

Huippuluokan salausasiantuntijat EXW: llä

GIACOMO ARCARO

Hän on yksi kokeneimmista eurooppalaisista Growth Hacker. Hän on Collège Des Ingénieurs: n professori TAG Innovation School: ssä. Giacomo on Black Marketing Guru- ja Confindustria Speaker-yhtiöiden perustaja. Hän jätti CercaClienti.it: n vuonna 2015 1 miljoonalla eurolla ja on nyt yksi vaikutusvaltaisimmista eurooppalaisista ICO-konsultteista, jolla on yli 140 000 salauksen seuraajaa. Hän työskentelee italialaisessa kirkossa XII. Century ja johtaa 30 Growth-hakkerointiryhmää kaikkialta Euroopasta.
ELOISA MARCHESONI

Hän on tällä hetkellä nuorin ICO, IEO ja STO-konsultti salausohjelmassa, hän on vaikutusvaltainen artikkelikirjoittaja joillekin tärkeimmille tiedotusvälineille ja todellinen blockchain-evankelista. Eloisa sai nimeksi numero 1 eurooppalaisten tunnusmalliarkkitehtien ja EloisaX-asiantuntijoiden keskuudessa. Hän on yksi johtavista naisista blokkiketjualalla, hänet on lueteltu sellaisina Humans of Blockchain: ssä, hän on aktiivisesti mukana "NYC Women in Blockchain" -projektissa ja on erilaisten blockchain-yhdistysten jäsen.
GIOVANNI CASAGRANDE

Nimi Casagrande tunnetaan kryptovaluuttojen maailmassa. Giovanni on italialainen ja sillä on yli 20 vuoden markkinointikokemus. Hän on työskennellyt salausvaluuttateollisuudessa viimeiset 5 vuotta, hän on kirjoittaja, julkinen puhuja ja markkinointi sekä Growth Hacking-konsultti monissa projekteissa.


Palkinnot ja kunniamerkit

Paras salausmaksupalveluntarjoaja
Katsauksessa Next Guru Awards 2019 EXW Wallet -maksupalvelulle myönnettiin "Best Crypto Payment Service Provider". EXW Wallet -palkinnon erinomaisia saavutuksia tässä palkinnossa ovat innovatiiviset maksut ja päivittäiset bonukset kryptovaluuttakaupan ratkaisuille, jotka auttavat käyttäjiä tuottamaan tuloja, cryptocurrency-pohjaiset POS-järjestelmät, ainutlaatuiset cryptocurrency -luottokortit, pitkäaikaiset autovuokraukset ja kiinteistöjen pilvi-aloitteet.

Paras Blockchain-yrittäjä, alle 30-vuotias
World Blockchain Summit: ssä EXW Walletin perustaja, Benjamin Herzog, perustaja Manuel Batista, perustaja ja CNO Pirmin Troger saivat kaikki "Best Blockchain Entrepreneur under 30" -palkinnon. Palkinto tunnustaa heidän pyrkimyksensä saada EXW Walletin taustalla olevat ideat toteutumaan.REKISTERöIDY NYT


Ilmoittautumisohjeet

Tämä verkkosivusto on palvelun IS-R
EXW-kumppanit voivat käyttää tätä verkkosivustoa tietojensa ja Ref-linkkinsä kanssa.
     

 

Tämä verkkosivusto on palvelun IS-R
EXW GLOBAL AG: N RIIPPUMATON KUMPPANI
rekisteröintilinkki :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=sample


Sample Corporation
Sam Sample
Sample Road 111
12345 Sampletown
United Kingdom
mail: info@bonus-wallet.com
TÄRKEÄ HUOMAUTUS:

Tämä sivusto ei ole henkilökohtaista taloudellista neuvontaa, eikä sijoitusneuvonta. Tämän nettisivuston tietojen ei oteta huomioon yksittäisten luonnetta oman investoinnin tavoitteet, taloudelliseen asemaan tai investointitarpeet. Se on sinun vastuullasi arvioida, onko tiedot tällä sivustolla sopii yksilöllisten sijoitustavoitteista, taloudellisesta tilanteesta tai investointitarpeet. Sinun pitäisi tehdä tämän tarkastelun ennen sijoituspäätöksen tekemistä perusteella tiedot tällä sivustolla. .

Copyright © 2021 IS-R            EXW Ehdoista